Könyvek

Rendezés:
Tourismus im Fokus
228 oldal, Kiadás: 2024
GS-0-44
Vendégtéri értékesítés alapjai
178 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-01
Beszerzés és értékesítés
128 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-05
Cukrász leszek I.
256 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-16
Szakács leszek III.
224 oldal, Kiadás: 2024
GS-8-09
Ételkészítés alapjai
180 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-02
Adminisztráció és elszámolás
80 oldal, Kiadás: 2022
GS-8-06
Cukrászati termelés alapjai
180 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-03
Szakács leszek I.
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-07
Szakácsok ügyviteli feladatai
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-12
Pincér leszek I.
224 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-13
Exploring Tourism in English
240 oldal, Kiadás: 2023
GS-0-43
Szakács leszek II.
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-08
Az utazásszervezés számításai
112 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-23
Turizmusmarketing és protokoll
200 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-21
Idegenvezetés
128 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-22