Könyvek

Rendezés:
Cukrászati termelés alapjai
180 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-03
Tourismus im Fokus
228 oldal, Kiadás: 2024
GS-0-44
Az utazásszervezés számításai
112 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-23
Szakács leszek IV.
224 oldal, Kiadás: 2024
GS-8-10
Ételkészítés alapjai
180 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-02
Beszerzés és értékesítés
128 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-05
Pincér leszek I.
224 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-13
Szakács leszek I.
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-07
Szakács leszek III.
224 oldal, Kiadás: 2024
GS-8-09
Turizmusmarketing és protokoll
200 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-21
Cukrász leszek I.
256 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-16
Adminisztráció és elszámolás
80 oldal, Kiadás: 2022
GS-8-06
Idegenvezetés
128 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-22
Pincér leszek II.
256 oldal, Kiadás: 2025
GS-8-14
Szakács leszek II.
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-08
Pincérek ügyviteli feladatai
208 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-15
Vendégtéri értékesítés alapjai
178 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-01
Üzleti kalkuláció és költséggazdálkodás
136 oldal, Kiadás: 2024
GS-8-24
Szakácsok ügyviteli feladatai
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-12
Exploring Tourism in English
240 oldal, Kiadás: 2023
GS-0-43
Cukrász leszek II.
256 oldal, Kiadás: 2025
GS-8-17