Könyvek

Rendezés:
Cukrász leszek I.
256 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-16
Szakács leszek II.
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-08
Szakács leszek III.
224 oldal, Kiadás: 2024
GS-8-09
Turizmusmarketing és protokoll
200 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-21
Szakács leszek I.
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-07
Pincérek ügyviteli feladatai
208 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-15
Vendégtéri értékesítés alapjai
178 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-01
Exploring Tourism in English
240 oldal, Kiadás: 2023
GS-0-43
Üzleti kalkuláció és költséggazdálkodás
136 oldal, Kiadás: 2024
GS-8-24
Szakácsok ügyviteli feladatai
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-12
Tourismus im Fokus
228 oldal, Kiadás: 2024
GS-0-44
Ételkészítés alapjai
180 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-02
Az utazásszervezés számításai
112 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-23
Adminisztráció és elszámolás
80 oldal, Kiadás: 2022
GS-8-06
Cukrászati termelés alapjai
180 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-03
Beszerzés és értékesítés
128 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-05
Szakács leszek IV.
224 oldal, Kiadás: 2024
GS-8-10
Idegenvezetés
128 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-22
Pincér leszek I.
224 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-13