Könyvek

Rendezés:
Idegenvezetés
128 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-22
Pincér leszek I.
224 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-13
Tourismus im Fokus
228 oldal, Kiadás: 2024
GS-0-44
Ételkészítés alapjai
180 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-02
Szakácsok ügyviteli feladatai
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-12
Cukrász leszek I.
256 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-16
Beszerzés és értékesítés
128 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-05
Adminisztráció és elszámolás
80 oldal, Kiadás: 2022
GS-8-06
Szakács leszek II.
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-08
Szakács leszek I.
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-07
Exploring Tourism in English
240 oldal, Kiadás: 2023
GS-0-43
Az utazásszervezés számításai
112 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-23
Turizmusmarketing és protokoll
200 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-21
Cukrászati termelés alapjai
180 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-03
Vendégtéri értékesítés alapjai
178 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-01
Szakács leszek III.
224 oldal, Kiadás: 2024
GS-8-09