Szállítás menete, ideje. A megrendelt Nyomtatott könyvek csomagolását követően kerül sor a kiszállításra, melyet a Express One Hungary Kft. juttat el a megadott címre. A webáruházban leadott rendelését cégünk 2 munkanapon belül átadja a szállítást végző futárszolgálatnak. Ha a megrendelt könyvek összmennyisége meghaladja a 10 db-ot, a futárszolgálatnak történő átadási határidő 3 munkanap. A futárszolgálatnak történő átadás megtörténtéről rendszerünk újabb e-mailt küld Önnek, amely tartalmazza a megrendelés minden adatát. Az Express One Hungary Kft. és a Szega Books Kft. között fennálló szerződés és feltételek értelmében az általunk futárszolgálatnak átadott csomagokat a következő munkanapon (24 órán belül), munkaidőben kerülnek kiszállításra.

Kiszállítás címe. lehet az otthona, a munkahelye, de lehet Express One Csomagpont is. Fontos, hogy postafiókcímre nem vállalunk semmilyen kézbesítést! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kézbesítést nem lehet egy konkrét időpontra kérni, mivel a futárszolgálat más címhelyekre is szállít.
- Futárszolgálat kiszállítás (Ön által megadott címre). A csomagot munkanapon 8-17 óra között szállítják ki az Ön által megadott címre. Kérjük, hogy olyan szállítási címet és telefonszámot adjon meg a megrendelésnél, amelyen Ön napközben is elérhető. Lehetőség van azonban arra, hogy rendeléskor a „Megjegyzés” rovatban szállítás előtti telefonhívást kérjen, az Ön által megadott telefonszámra. Ezt a kérést mi továbbítjuk a futárszolgálat részére.
- Express One csomagpont (Ön által választott pontra). Azok a megrendelők, akik számára problémát jelent adott időben a megadott címen várni a csomag érkezését, dönthetnek úgy, hogy a csomagpontra kérik a kiszállítást: ez esetben szabadon választhatják meg, hogy a csomagpontra érkezést követően mikor veszik át a csomagot. Jelenleg több mint 160 OMV töltőállomás közül lehet kiválasztani legmegfelelőbb helyet. A Express One Hungary Kft. a küldemény csomagpontra történő érkezéséről SMS-ben és/vagy e-mail-ben értesíti Önt. Ezt követően a küldemény 7 naptári napon keresztül bármikor, éjjel-nappal átvehető. A csomagpontra történő rendelés leadásának korlátai: 60 cm * 60 cm * 60 cm / csomagolási egység, max. 20 kg / csomag, maximálisan beszedhető utánvét összeg: 250 000 Ft.

Átvétel. Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjen megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagosan, jegyzőkönyv nélkül átvett sérült csomagot nem áll módunkban kicserélni, visszafogadni!

Szállítás költsége.
- 0 Ft: 50.000 Ft feletti megrendelés esetén, a választott szállítási és fizetési módtól függetlenül.
- 750 Ft: banki előre utalás, bankkártyás fizetés esetén, ha a megrendelés összértéke az 50.000 Ft-ot nem érte el.
- 1500 Ft: utánvét esetén, ha a megrendelés összértéke az 50.000 Ft-ot nem érte el.
A megadott árak Bruttó szállítási díjak. Minden egyes megrendelésnek, minden szállításnak külön költsége van.

Fizetés módja a szállításnál.
- Banki előre utalás, illetve Bankkártyás fizetés esetén a csomag átvételekor nincs fizetendő díj.
- Utánvét esetén a megrendelt könyvek árát és a szállítási költséget utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak, illetve a választott Express One csomagponton kifizetni. A fizetés mindkét esetében történhet készpénzben és bankkártyával is. Utalvánnyal történő fizetésre nincs lehetőség!