Rólunk

 

Bemutatkozás

A Szega Books Kft. – az előd Szerényi és Gazsó Bt.-vel együtt – több mint 25 éve foglalkozik tankönyvek, szakkönyvek kiadásával, valamint különböző tananyagok összeállításával. Kezdetben az építőipari és faipari terület számára fejlesztettünk tankönyveket. Később kínálatunk több szakmacsoportot is megcélzó szakmai nyelvkönyvekkel bővült. Könyveink nagy része a hivatalos tankönyvlistán is megtalálható.

Partnereink elsősorban a szakmát tanulók, illetve tanáraik és intézményeik. Műszaki tartalmú kiadványainkat emellett kivitelezők, mérnökök, tervezők, illetve a témák után érdeklődők is haszonnal forgatják.

 

Tankönyvváltozatok...

Könyveink mellett 2016 szeptemberében két digitális terméket is bevezettünk. Az E-Book – Tablet verziót diákoknak szánjuk, ez nyomtatott könyveink tableten (és okostelefonon) futtatható változata. Az E-Book – Tanári verzió a tanórai munkát segítő, okostáblán és projektoron kivetítve is használható, számos extra tartalmat tartalmazó változat.

A 2019-2020-as tanévtől az újonnan megjelent és nyomtatott tankönyveinkhez E-Book – Tablet verziót adunk. A digitális változatot a borító belsején található egyedi kóddal lehet elérni, az ott szereplő feltételek szerint. A digitális változatokra vonatkozó részletes információkat az E-Book menüpont alatt találnak.

 

Fejlesztési célok...

Célunk, hogy évről évre az igényeknek megfelelő, pontos szakmai információkat tartalmazó, ábrákkal gazdagon illusztrált tankönyvekkel segítsük a szakmai képzést. Bár a jogszabályok és tantervek gyorsan változnak, ügyelünk arra, hogy a lehető legfrissebb tankönyveket tudjuk átnyújtani. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük a hagyományos és digitális tartalmakat, illetve gondozásunkban a fenti területek mellett új szakmacsoportokban is jelenjenek meg korszerű, papíralapú és digitális tartalmak.

 

 

 

Böngésszék honlapunkat, fedezzék fel kínálatunkat!
A Szega Books Kft. csapata