eBook online - oktatói hozzáférés igényléseTisztelt Oktatási Intézmények!

Kedves Oktatók!

Kiadónk tankönyveinek eBook online változatával és a hozzájuk fejlesztett kiegészítő tartalmaival az eddigieknél is jobban szeretné támogatni az Önök munkáját.

A 2023/2024 tanévben lehetőséget biztosítunk az Oktatók számára, hogy az általuk az iskolában használt tankönyv(ek) eBook online változatát ingyenesen elérjék azokban az intézményekben és esetekben, ahol osztálynyi, csoportnyi (min. 15 fő) mennyiségben az adott tanévre megrendelték a tanulóknak valamelyik tankönyvünket. Az eBook online - Oktatói hozzáférés igénylése csak a Kello-tól és a Szega Books Kft.-től, csak az adott tanévre rendelt tankönyvek esetén lehetséges!

Mit kell tenni az eBook online - Oktatói hozzáférés igényléséhez?
- Ha az igénylő (munkaközösség-vezető, tankönyvfelelős, adminisztrátor stb.) még nem regisztrált felhasználónk, végezze el az egyszerű regisztrációs folyamatot itt!
- Bejelentkezést követően az igénylő az Iskoláknak fül alatt töltse ki lépésről lépésre, teljeskörűen az erre a célra készített elektronikus űrlapot és töltse fel az alap- és/vagy pótrendelésben leadott megrendelést .pdf formátumban!
- A kitöltés során ki kell választani az intézményt és meg kell adni az oktatók adatait. Az oktatóknak nem kell regisztrálniuk, az új felhasználóknak automatikusan létrejön a fiókjuk és a belépési adatokat a mail címükre megkapják. Aki korábban már regisztrált, annak régi fiókja továbbra is használható.
- Az adatok a beküldést követően automatikusan továbbításra kerülnek kiadónkba. Erről az igénylő automatikus e-mail üzenetet kap.
- Az adatok és a rendelési állomány manuális ellenőrzése, majd az igény jóváhagyása/elutasítása a leadást követő 72 órán belül történik.
- Kiadói jóváhagyás/elutasítás esetén az igénylőnek és az oktatóknak is e-mail üzenetet küld a rendszer. Ezekre kérjük ne válaszoljanak! Figyeljék a SPAM mappáikat is, előfordul, hogy oda kerülnek a leveleink.
- Jóváhagyott igény esetén az oktatók az oldalra való belépést követően az Adataim/eBook online - licencadatok alatti táblázatban látják az igényelt tankönyveket (illetve meglévő oktatók esetén a korábbi licenceket is). A könyv címére kattintva megnyílik az adott tankönyv eBook online változata.
- Ha kérdésük van, az iroda@szega.hu e-mail címre várjuk üzenetüket.

Egyéb feltételek eBook online - Oktatói hozzáférés igényléshez.
- Az igénylés és beállítás időpontja: 2024. augusztus 15 – 2024. október 30.
- A hozzáférés érvényessége 2025. június 30.
- Az igényeket tehát minden évben, a leadott rendelések alapján újra be kell nyújtani.

Bízunk benne, hogy jelen lehetőséggel hatékonyan tudjuk támogatni és segíteni a mindennapi munkájukat!


Köszönettel és üdvözlettel:
a Szega Books csapata

 

Az adatok feltöltéséhez itt kell bejelentkezni/regisztrálni!