GS-MN-1
Szerző(k):

Munkanapló

ISBN: 100-000-0000-00-0
Nyomtatott terjedelem: 88 oldal
Formátum: A/4
Kiadás éve: 2021
Foglalkozás(ok): A szakképzés minden területe

Nyomtatott könyv

Raktárállapot: raktáron , Szállítási idő: 2-6 munkanap

db
800 Ft

A munkanapló segítségével a tanműhelyi, illetve képzőhelyi gyakorlati órák keretében a tanév során és a nyári gyakorlaton elvégzett feladatok és munkák dokumentálhatók. A pontosan vezetett napló nyomon követhetőségével segítséget nyújt a portfólió összeállításában, illetve az elvégzett feladatok rendszerezésében és így a vizsgára való felkészülésben. A munkanapló rovatait az oktatói megjegyzések és aláírások kivételével a tanuló tölti ki.


A munkanapló oldalbeosztását úgy terveztük, hogy 1 gyakorlati hetet 1 oldalpáron lehessen dokumentálni. A bal oldali lapokon a feladatok megnevezése, azok részletes és pontos leírása szerepelhet (anyagok, technológiák, lépések, eszközök). A jobb oldali lap pedig lehetőséget ad arra, hogy oda a feladathoz kapcsolódó vázlatrajz, szakmai számítás, egyéb fontos kiegészítő tudnivaló is leírásra kerülhessen. A naplóban az 1 nap alatt rögzítendő szöveg mennyiségét nem korlátoztuk. Így az szabadon válaszható, lehetőséget biztosítva a különböző hosszúságú és összetettségű gyakorlati feladatok dokumentálására. Az adott oktatási/gyakorlati/tanítási napot a nap végén egy vastag vonallal kell lezárni.


A munkanapló végén opcionálisan lehet rögzíteni azokat az eszközöket, amelyeket a tanuló a munkavégzéshez átvett. A kétpéldányos leltár lehetőséget ad arra, hogy az egyik példány az oktatónál, a másik a munkanaplóban, a tanulónál maradjon.

 

Kapcsolódó könyvek