Könyvbemutató sorozatot indítunk!

 

Ezen a héten könyvbemutató sorozatot indítunk, amely során online elérhetőséggel ingyenesen megismerhetik és használhatják a 2021-2022-es tanévre megjelenő új tankönyveinket! Terveink szerint hetente két új kiadványt mutatunk be jövő év elejéig, amelyek mindegyike már az új PTT tartalmi elemeihez igazodik. Ha tetszik könyvbemutató sorozatunk ötlete, kérjük ossza meg ismerőseivel, hogy az új kiadványok eljuthassanak mindenkihez!

 

Mit kell tenniük, ha olvasni és az online oktatásban használni szeretnék a könyveket?
  1. Kövessék Facebook- vagy Instagram-oldalunkat, vagy ha már követőink, ajánlják másoknak is, hogy kövessék és lájkolják a bejegyzést! Így értesülni fognak a következő új kiadványokról is!
  2. Regisztráljanak a szega.hu oldalon!
  3. Lépjenek be meglévő felhasználói fiókjukba!
  4. Végül keressék meg a könyvet honlapunkon, ismerjék meg, és használják online (PC-n, tableten vagy okostelefonon)!

 

Ezen a héten Fleischmann Anna könyvére hívjuk fel a figyelmüket, mely október elején jelent meg kiadónknál. A Tankönyvvé minősítési eljárása lezajlott, az aláírt miniszteri engedély megérkezése után a hivatalos tankönyvlistára is felkerülhet. Ezt a könyvet minden ágazat minden szakmája használhatja az ágazati alapoktatás során. A kiadvány amellett, hogy a 18 órás tartalmi és időkövetelményekhez igazodik, teljesen időszerű ismereteket tartalmaz, a korosztály számára feldolgozható mennyiségben és nyelvezettel.

 

Fenyvessy Tibor és Seres Ferenc gépészek számára íródott alapozó kiadványa 2020 őszén készült el, jelenleg tankönyvvé minősítési eljárása folyik. Bízunk benne, hogy a sikeres akkreditációs eljárás után 2021 februárjában felkerül a könyv a hivatalos tankönyvlistára, és az iskolák számára is rendelhetővé válik. Addig is ismerkedjenek meg a kiadvánnyal online, ingyenesen! A digitális otthoni oktatás során Olvasóink már használhatják, ötleteket meríthetnek belőle, és olyan oktatási platformokba is beilleszthetik, mint pl. a Google Classroom. A kiadvány tartalmát az új PTT előírásai alapján állították össze a szerzők, így használható az ágazati alapozó oktatás során. Feladatorientált kiadvány, a műszaki rajz alapjaiba gyakorlással és sok hasznos illusztrációval vezeti be a Diákokat.

 

Bársony István, Szerényi Attila és Szerényi István az építőipari ágazati alapképzés számára készítették el ezt a tankönyvet 2020 őszén. Jelenleg ennek a kiadványnak is a tankönyvvé minősítési eljárása folyik, ígéretesen alakul. Célunk, hogy a sikeres akkreditációs eljárás után 2021 februárjában ez a könyv is felkerüljön a hivatalos tankönyvlistára. A kiadvány tartalmát az új PTT előírásai alapján, szakoktatókkal konzultálva állították össze a szerzők, hogy a 2020-ban indult ágazati alapozó oktatást segítse. Praktikus és kompakt tankönyv, a legszükségesebb ismereteket tartalmazza. Győződjenek meg erről Önök is! Ezt a kiadványt is ingyenesen használhatják a digitális otthoni oktatás során - online, PC-n, tableten vagy okostelefonon futtatva.

 

Fenyvessy Tibor és Seres Ferenc gépészek számára íródott alapozó kiadványát, A MŰSZAKI RAJZ ALAPJAIT könyvbemutató sorozatunk 2. részében már megismerhették, online formában november 19. óta ingyenesen hozzáférhető honlapunkról. A könyv KIEGÉSZÍTŐ MUNKAFÜZETÉNEK szerzője Fenyvessy Tibor. Bízunk benne, hogy az akkreditációs eljárás után 2021 februárjában ez a könyv is felkerül a hivatalos tankönyvlistára. A szakértői visszajelzések eddig nagyon kedvezőek. Miért is érdemes megismerkedni ezzel a kiadvánnyal? Azért, mert a gépészeti alapoktatás tanulóit az új PTT elvárásai alapján készíti fel a műszaki rajzok olvasására, megértésére és elkészítésére. A tanulók gyakorolhatják azokat a jelölési, ábrázolási sztenderdeket, melyek minden gépészeti műszaki rajz alapjai, így olyan készségekre tehetnek szert, amelyek egész további gépészeti képzésük során hasznukra lesznek. Többi könyvünkhöz hasonlóan ez is beilleszthető olyan oktatási platformokba, mint pl. a Google Classroom vagy a Moodle.