Új könyvek a tankönyvlistán!

Tisztelt Intézményvezetők,
Kedves Tanárok!

Felhívjuk figyelmüket két új kiadványunkra, a Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai és az Adminisztráció és elszámolás címmel megjelent kötetekre. A tankönyvek tartalmi felépítésükben igazodnak a 2020-as programtantervekhez. 

GS-8-04
Cziráki Marietta - Molnár Kristóf
Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai
Terjedelem: 168 oldal
Ár: 3400 Ft

Az ágazati alapozáshoz készült tankönyv, aminek segítségével a tanulók alapszintű szakmai tudást szerezhetnek. Turisztikai alapfogalmak, szálláshelyek típusai, betölthető munkakörök és még sok ismeretanyag, amelyet elsajátíthatnak!
A könyvet végigkísérik a tanagyokhoz kapcsolódó kreatív feladatok, színes illusztrációk, szakmai párbeszédek, érdekességek. A későbbi tanévek ismeretei erre a tudásra épülhetnek.

GS-8-06
Dr. Szanyi Ildikó
Adminisztráció és elszámolás
a turizmusban
Terjedelem: 80 oldal
Ár: 1800 Ft

A technikumi rendszerben tanuló turisztikai technikusok számára készült. A tankönyv az elméleti tudás mellett nagy hangsúlyt helyez a gyakorlati ismeretekre. Ábrák, képek, táblázatok segítik az adminisztrációs feladatok és a dokumentumok megértését, amelyekkel a tanuló is találkozhat kilépve a munkaerőpiacra. A kiadvány innovatív, lehetőséget kínál a képességek fejlesztésére, a szakmai ismeretek elsajátítására.

Szeretné megtekinteni a könyveket rendelés előtt? Keressen minket a +36 20 239 7280 telefonszámon vagy az info@szega.hu e-mailen mintatankönyvvel, vagy online hozzáféréssel kapcsolatban!

Üdvözlettel:
a Szega Books csapata