Új könyv - Munkavállalói ismeretek tantárgy - magyar és idegen nyelven

 

Kedves Olvasónk! 

Elindult az új félév, több intézményben elkezdték tanítani a MUNKAVÁLLALÓI ISMERETEK című tantárgyat MAGYAR, illetve IDEGEN NYELVEN. E tantárgyak oktatásához van három tankönyvünk, melyek online verzióit és azok extráit INGYENESEN használhatják a vírushelyzet idején:

  1. Fleischmann Anna: GS-0-46 Munkavállalói ismeretek. A könyv online verziója számos kiegészítő anyaggal, pl. letölthető szerződésmintákkal, plusz ábrákkal és gyakorlati példákkal bővült. Megtalálható lesz a tankönyvlistán is!

  2. Dr. Hetyei Judit: GS-0-49 Arbeit im Fokus. Munkavállalás német nyelven. A könyv online verziója tartalmazza a hanganyagot és a feladatok megoldását. A kiadványban megtalálhatók azok a szavak, kifejezések, nyelvi fordulatok, amelyek az élő német nyelvben valóban használatosak a munka világában. Megtalálható lesz a tankönyvlistán is!

  3. Bárány Judit – Bocskai Tamás: GS-0-50 Exploring the World of Work. Munkavállalás angol nyelven. Gyakorlatias szemléletű, a tanulók igényeit messzemenőkig szem előtt tartó kiadvány. Online verziója szintén tartalmazza a hanganyagot és a feladatok megoldását. Sikeres akkreditációs eljárás után tankönyvi engedélyre vár!

Mindhárom könyvünket használhatja a szakképzés minden ágazata az ágazati alapoktatás során. A regisztráció után, a digitális otthoni oktatás ideje alatt ingyenesen elérhető online verziók beilleszthetők olyan oktatástámogató platformokba is, mint pl. a Moodle vagy a Google Classroom. Használják őket bizalommal!