Ingyenes hozzáférés a rendkívüli iskolai munkarend idejére

 

Tisztelt Intézményvezetők, Tanárok, kedves Diákok és Olvasóink!

 

A mindenki által ismert megváltozott oktatási rend idejére 2020.11.12-től a Szega Books Kft. minden korábban és újonnan regisztrált felhasználója számára újra online hozzáférhetővé teszi tankönyveinek teljes digitális, extrákkal bővített verzióját. A feltételek azonosak, mint a tavaszi időszak esetében: a korábban vásárolt tankönyvektől és hozzáférési jogoktól függetlenül ezen idő alatt mindenki, minden tankönyvhöz és kiegészítéshez hozzáfér online, minden eszközön (telefon, tablet, laptop, számítógép). A rendkívüli oktatási rend végeztével a november 12. előtt érvényes jogosultságok fognak visszaállni.

 

Mi szükséges a használathoz?

  • Internetkapcsolat. A tartalmak kizárólag online elérésűek, vagyis a használat alapfeltétele a folyamatos kapcsolat.
  • Böngésző. Bármely, általánosan használt böngészőben fut.
  • Regisztráció. A www.szega.hu oldalon regisztrációval kell rendelkezni.
  • Belépés. A regisztrációval bejelentkezve kell lenni az oldalon. Fontos, hogy egy regisztrációval egyszerre egy eszközön lehet bejelentkezni és megtekinteni a tartalmakat.

 

Ki használhatja?

  • Röviden: Tanár-Diák-Olvasó, bárki, aki regisztrál az oldalon.

 

Hogy történik a regisztráció? (Új felhasználó)

  • Regisztrációját a felső menüsor Bejelentkezés ikonjára (fehér ember), majd a Regisztráció gombra kattintva tudja elindítani (https://szega.hu/user/registration?url=/user).
  • Adatok megadása. Itt kell megadni a legfontosabb személyes adatokat (név, e-mail cím, jelszó). Jelszó magadása során figyeljen arra, hogy szerepeljen benne vegyesen kis- és nagybetű, szám és speciális karakter (&@.,-_!%#$?=), valamint legalább 8 karakter hosszúságú legyen. Ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott e-mail címre küldjük rendelésének visszaigazolását. Ha pontatlanul adja meg az e-mail címét, meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel és a megrendelés teljesítése.
  • Elérhető könyvek. Bejelentkezés után az összes könyv, összes tartalmához hozzáfér, asztali PC-n, lapotopon, tableten, telefonon.

 

Hogyan férhetek hozzá a könyv E-Book verziójához? (Regisztrált felhasználó)

  1. Belépés. A korábban megadott e-mail címmel és jelszavával tud a Bejelentkezés ikonra (fehér ember) kattintva belépni az oldalra. Ezt az állapotot a felső menüsorban narancssárga színnel kiírt felhasználói névvel jelzi a rendszer.
  2. Elérhető könyvek. Bejelentkezés után bármely könyvet felkeresve, annak bármelyik változatához hozzáfér.
  3. Hozzáférés. Nem kötött helyhez és eszközhöz, de egy hozzáféréssel egyszerre csak egy eszközön működik.

 

Milyen jellemzői vannak a digitális verziónak?

  • Tankönyveink online változatai a tankönyv anyagán túl digitális kiegészítőket is tartalmaznak (pl. 3D modell, megoldás, hanganyag, plusz kép stb.). Pontos információ az adott könyvnél található.
  • A könyvek online verziói olyan oktatási platformokba is beépíthetők, mint pl. a Google Classroom.
  • Hozzáférés nem kötött helyhez és eszközhöz, de egy hozzáféréssel egyszerre csak egy eszközön működik.
  • A könyvek és egyéb tartalmak nem letölthető állományok. Felhívjuk a figyelmet, hogy a kiadó a rendkívüli oktatási rend ideje alatt sem járul hozzá azok saját adathordozón (bármely formátumban) való tárolásához.

 

Hol kérhetek segítséget?

  • Telefon: +36 (72) 212-943. E-mail: info@szega.hu. Hétköznapokon 7.30 és 16.00 között állunk rendelkezésükre.