Ingyenes hozzáférés a rendkívüli iskolai munkarend idejére

 

Tisztelt Intézményvezetők, Tanárok, kedves Diákok és Olvasóink!

 A mindenki által ismert megváltozott oktatási rend idejére a mai naptól a Szega Books Kft. minden korábban és újonnan regisztrált felhasználója számára online hozzáférhetővé teszi tankönyveinek teljes digitális, extrákkal bővített E-Book - Tanári verzióját. A korábban vásárolt tankönyvektől és hozzáférési jogoktól függetlenül ezen idő alatt mindenki, minden tankönyvhöz és kiegészítéshez hozzáfér online, minden eszközön (telefon, tablet, laptop, számítógép). A rendkívüli oktatási rend végeztével a március 15.-én érvényes jogosultságok fognak visszaállni.

A fontosabb tudnivalók:

ÚJ REGISZTRÁCIÓ. Kérjük, hogy a megváltozott oktatási rend ideje alatt újonnan regisztráló tanárok és diákok a regisztráció során a Név mezőben a munkánk megkönnyítése érdekében szíveskedjenek az alábbi formátumot használni: iskola OM azonosító – név (OM123456 – Első Péter).

MEGLÉVŐ REGISZTRÁCIÓ. Aki a honlapunkon korábban regisztrált tanárként, diákként vagy vásárlóként, nincs teendője, az új regisztrációhoz hasonlóan hozzáfér minden tananyaghoz.

MILYEN JELLEMZŐI VANNAK A DIGITÁLIS VERZIÓKNAK? Tankönyveink online változatai a tankönyv anyagán túl digitális kiegészítőket is tartalmaznak (pl. 3D modell, megoldás, hanganyag, plusz kép stb.). Pontos információ az adott könyvnél található a www.szega.hu oldalon.

MELYEK A HASZNÁLAT TECHNIKAI FELTÉTELEI? Regisztráció, online kapcsolat és bejelentkezés után laptopon, PC-n, tableten és okostelefonon is megtekinthetők a tartalmak. Regisztráció után egy olyan oldal nyílik meg, melyen EDDIGI FELHASZNÁLÓINK egymás alatt olvashatják a számukra korábban is elérhető könyvcímeket. A rendkívüli oktatási rend ideje alatt azonban nemcsak ezek a  könyvek érhetők el, hanem bármely, az oldalunkon található tankönyv. Keressenek rá a kellő kódra vagy címre, és a kék E-Book – Tanári verzió mezőben kattintsanak a "Belelapozok a könyvbe" gombra, és olvassák a könyvet! ÚJ FELHASZNÁLÓINK belépés után egyszerűen  keressék ki honlapunkon a szükséges könyvet, kattintsanak a kék E-Book – Tanári verzió mezőben a "Belelapozok a könyvbe" gombra, és ők is látni fogják a könyv teljes tartalmát. Fontos, hogy egy regisztrációval egyszerre egy eszközön lehet bejelentkezni és megtekinteni a tartalmakat. A könyvek és egyéb tartalmak nem letölthető állományok, és a kiadó a rendkívüli oktatási rend ideje alatt sem járul hozzá azok bármely adathordozón való tárolásához.

HOL LEHET SEGÍTSÉGET KÉRNI, HA SZÜKSÉGES? A Szega Books Kft. felelős munkáltatóként úgy döntött, hogy kiadónk munkatársai a rendkívüli időszak alatt otthonukból dolgoznak. Ezért az irodai telefonszám (+36 72 212 943) helyett kérjük használják a +36 20 239 7280 mobilszámot! További észrevételek és kérdések esetén állunk rendelkezésükre e-mail címünkön: info@szega.hu.

Üdvözlettel:

a Szega Books csapata