A bólyi Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. az egyetlen 100%-ban hazai tulajdonban lévő tetőcserépgyártó. Cégünk a 2000-es években elkezdett termékfejlesztések kezdete óta több projektben párhuzamosan is együttműködik a vállalattal.

 

Csomóponti rajzok

A cserépgyár szerkezeti csomópontjait máig cégünk készíti. Folyamatosan frissítjük a rajzokat, javaslatot teszünk a szerkezetalakítással, termékfejlesztéssel, kiegészítőkkel és a kivitelezési lépésekkel kapcsolatban. A képre kattintva .pdf formátumban összegyűjtöttük az aktuális csomópontokat.

A csomóponti rajzok elkészültek szlovák nyelven, illetve poszterméretben különböző reklámcélokra is.

BLOGvezetés

2017-2018-ban közös témaegyeztetést követően mi készítettük a http://tetotepitek.blog.hu/ cím alatti blogbejegyzéseket, illetve az www.epiteszforum.hu oldalon megjelenő szakcikkeket.

Alkalmazástechnika

Az Alkalmazási útmutató alapjait jelentő kiadványt 2004-2005-ben állítottuk össze. Ekkor készültek jórészt az épületszerkezeti leírások, táblázatok, számítások, kivitelezési javaslatok. A ma elérhető kiadványt ezek alapján elsősorban a gyártó mérnökei aktualizálják, cégünkkel folytatott műszaki-szakmai egyeztetések után.

A cseréprendszert bemutató kiadvány mellett elkészítettük a MediCOMFORT és a Terrán Ereszcsatorna-rendszer című kiadványokat is.