A bólyi Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. az egyetlen 100%-ban hazai tulajdonban lévő tetőcserép gyártó. Cégünk a vállalat 2000-es években elkezdett termékfejlesztéseinek kezdete óta több projektben párhuzamosan is együttműködik a gyártóval.

 

Csomóponti rajzok

A cserépgyár szerkezeti csomópontjait mai napig cégünk készíti. Folyamatosan frissítjük a rajzokat, javaslatot teszünk a szerkezet alakítással, termékfejlesztéssel, kiegészítőkkel és a kivitelezési lépésekkel kapcsolatosan. A képre kattintva .pdf formátumban összegyűjtöttük az aktuális csomópontokat.

A csomóponti rajzok elkészültek szlovák nyelven is, illetve poszter méretben különböző reklámcélokra is.

BLOG vezetés

2017-ben induló együttműködés alapján közös témaegyeztetést követően készítjük a http://tetotepitek.blog.hu/ cím alatti blogokat, illetve az www.epiteszforum.hu oldalon megjelenő szakcikkeket.

Alkalmazástechnika

Az Alkalmazási útmutató alapjait jelentő kiadványt 2004-2005-ben állítottuk össze. Ekkor készültek jórészt az épületszerkezeti leírások, táblázatok, számítások, kivitelezési javaslatok. A ma elérhető kiadványt ezek alapján elsősorban a gyártó mérnökei aktualizálják, cégünkkel folytatott műszaki-szakmai egyeztetések után.

A cseréprendszert bemutató kiadvány mellett jelenleg a MediCOMFORT és a Terrán Ereszcsatorna rendszer kiadványok előkészítése folyik.