A Leier Hungária Kft. hazánk legnagyobb építőanyag-gyártója. Termékpalettája igen széles, mélyépítési elemeket, falszerkezeti elemeket (kerámia, beton, Durisol), födémeket, tetőcserepet, térkövet gyártanak az ország több pontján.

 

Alkalmazástechnika 2016-2017

A Leier Hungária Kft. alkalmazástechnikai kiadványait a termékpaletta folyamatos fejlesztése, valamint a műszaki követelmények, szabványok és az építőipari környezet jelentős változása részben elavulttá tette. A korábbi sorozatot 2015-ben jelentős grafikai és tartalmi frissítés, megújulás követte. Mérnökeink készítették az új sorozat Falazóelemek 2016 és Előregyártott betonelemek 2016 című kiadványait, illetve a korrektúra, tördelés is cégünknél készült. Az alkalmazástechnikai útmutatókhoz természetesen a Leier szakembereinek, mérnökeinek folyamatos segítségnyújtása, tanácsadása elengedhetetlen volt. A grafikai megjelenés gondos tervezésétől kezdődő munka során elkészültek a korszerű épületszerkezeti csomópontok. Táblázatokban összefoglaltuk azokat a termékadatokat, melyek a mérnökök és a kivitelező szakemberek számára szükségesek lehetnek. A termékekről 3D grafikák, fotók készültek. A technológiai lépéseket fotók, fotósorozatok mutatják be.

3D képek - U érték kalkulátor

A Leier Hungária Kft. honlapján megtalálható U érték kalkulátor hátterében működő számítási modelleket mérnökeink alkották meg az érvényes szabvány előírásai szerint. Ehhez készítettük el azt a 3D-s ábrasorozatot, amely az egyes rétegrendek kiválasztása után jelenik meg.

Alkalmazástechnika 2009

Büszkék vagyunk rá, hogy 2009-ben elkészíthettük a társaság teljes termékkínálatát bemutató alkalmazástechnikai sorozatot. A dokumentumok a gyártó szakembereinek szakmai konzultációja mellett készültek, több hónapon keresztül.