Nyomtatott könyv + eBook online

 

Jelölés

Az egyes könyveknél a verziót szürke szín jelöli, mint nyomtatott könyveinket. A Nyomtatott könyv mellett egyedi kód aktiválásával hozzáférést biztosít korlátozott időtartalomra az eBook online licenchez.

 

Jellemzők

  • Akkreditált, nyomtatott kiadvány, a tankönyvjegyzéken szerepel (ha az adott könyv leírásánál a tankönyvvé minősítés határozat szerepel és letölthető).
  • A belső borítón elhelyezett matricán szereplő egyedi kóddal (regisztrációt és aktiválást követően) az ott megadott időtartamig hozzáférhet az ebook online verzióhoz. Egy felhasználó, egy könyvhöz csak egy kódot aktiválhat. Több kód egymás utáni aktiválására nincs lehetőség. Kód aktiválással egyik érvényes, vagy már lejárt korábbi licenc sem hosszabbítható meg, az csak kizárólag új licenc vagy előfizetés vásárlásával történhet.
  • Az elektronikus hozzáférés a lejárati idő alatt és után is bármikor, többször is meghosszabbítható, eBook online licenc vásárlásával.

 

Elérhető kiadványok

Nyomtatott könyveBook online elérhető kiadványaink köre folyamatosan bővül. Hogyan tudhatják meg, hogy az Önök által kiválasztott könyv érintett-e?

  • Keressék az itt látható narancssárga matricát a könyv borítóján! Az információt jelezzük a honlapunkon megtalálható borítón is.
  • Feltüntetjük az adott könyv termék leírásánál, adatai mellett.

 

 

Tartalmak elérése

  Papír formátum Tablet (mobiltelefon) PC, laptop, kivetítő,
interaktív tábla
Nyomtatott könyv X X
Nyomtatott könyv +
eBook online
eBook online
licenc
X
Prémium online
előfizetés
X

 

 

 

Bemutató videó