Nyomtatott könyv + E-Book - Tablet verzió

Honlapunkon szakmacsoportok és azon belül szakmák szerint csoportosítottuk a tankönyveinket. Az egyes könyvtípusok megtalálását (tankönyvlistán szereplő, új, kifutó könyvek stb.) szűrő könnyíti. Az adott könyvcímre kattintva minden könyvnek megtekinthető a borítója, az alapadatai, rövid leírása, tantárgyi ajánlása, valamint lapozható formában néhány mintaoldala és a teljes tartalomjegyzéke is.

2016-tól honlapunkon keresztül tankönyveinket két digitális formában is elérhetővé tettük: E-Book – Tablet verzió és E-Book – Tanári verzió formában. 2019 tavaszától egyes új kiadású nyomtatott könyveinkhez 1 éves E-Book – Tablet verzió is jár.

 

Jelölés

Az egyes könyvek leírásánál a verziót szürke szín jelöli, mint nyomtatott könyveinket, de két terméket tartalmaz: a nyomtatott könyvet és az elektronikus E-Book - Tablet verziót.

Jellemzők

  • Akkreditált, nyomtatott kiadvány, a tankönyvjegyzéken szerepel (ha az adott könyv leírásánál a tankönyvvé minősítés határozata letölthető).
  • A belső borítón elhelyezett matricán szereplő kóddal (regisztrációt követően) az ott megadott időtartamig hozzáférhetünk az E-Book – Tablet verzióhoz.
  • Az elektronikus hozzáférés a lejárati idő alatt és után is bármikor, többször is kedvezményesen meghosszabbítható. Az árengedményt a rendelés véglegesítése előtt vonjuk le az érvényes árlista szerinti árból.

Elérhető kiadványok

Nyomtatott könyv + E-Book – Tanári verzióként elérhető kiadványaink köre folyamatosan bővül. Hogyan tudhatják meg, hogy az Önök által kiválasztott könyv érintett-e már az akcióban?

  • Keressék az itt látható narancssárga matricát a könyv borítóján!
  • Az információt jelezzük a honlapunkon megtalálható, folyamatosan frissülő Katalógusunkban.
  • Feltüntetjük az adott könyv leírásánál, szintén a honlapon.

Tartalmak elérése

  Papír formátum Tablet (mobiltelefon) PC, laptop, kivetítő,
interaktív tábla
Nyomtatott könyv X X
Nyomtatott könyv +
E-Book - Tablet verzió
X
E-Book - Tablet verzió X X
E-Book - Tanári verzió X