Gyakori kérdések - eBook online és Prémium online

 

Nem emlékszem a jelszavamra, mit tegyek?
A Bejelentkezési oldalon kattintson az Elfelejtette a jelszavát? linkre. A regisztrált e-mail címre a rendszer automatikus üzenetet küld, a benne található linkre kattintva új jelszó generálódik. Ezt egy következő e-mailben fogja megkapni. Ezzel tud belépni felhasználói fiókjába. Az Adataim fül alatt ezt követően bármikor megváltoztathatja jelszavát. Ha továbbra sem tud hozzáférni fiókjához, vagy a jelszóemlékeztető e-mail 24 órán belül nem érkezik meg, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nem enged belépni a rendszer a jelszavammal, mi lehet a gond?
Egy e-mail címmel egyszerre csak egy helyen lehet bejelentkezni. Győződjön meg róla, hogy a másik eszközön, ahol használta, kilépett-e a felhasználói fiókjából! A rendszer 10 perc inaktivitás esetén automatikusan kilépteti a felhasználót. Törölje a böngésző előzményeit, illetve frissítse az oldalt a Ctrl+F5 billentyűparanccsal!

Olvastam a könyvet, de kilépetett a rendszer, mi lehet a gond?
A rendszer automatikusan kilépteti a felhasználót, ha a felhasználó 10 percig inaktív. Lépjen be újra!

Hogyan tudom aktiválni a megvásárolt eBook online licencet és a Prémium online előfizetést?
Sikeres bankkártyás (OTP SimplePay) fizetés után az eBook online licenc és a Prémium online előfizetés automatikusan aktiválódik, és láthatóvá válik a felhasználói fiók Adataim/eBook licenc füle alatti táblázatban.

Hol tudom megnézni, hogy mikor jár le a licenc?
A felhasználói fiók Adataim/eBook licenc füle alatti táblázatban a Licenc vége oszlop jelzi, hogy meddig tudjuk használni jogosultságunkat.

Beléptem, de nem tudom használni az eBook online verziót. Mi lehet a gond?
Önnek vagy lejárt, vagy nincs hozzáférése az adott eBook online licenchez/Prémium online előfizetéshez.

Nem tudom használni az eBook online kiadványt, pedig regisztráltam, és beírtam a nyomtatott könyvemben talált kódot. Mi lehet a gond?
Ellenőrizze, hogy a felhasználói fiók Adataim/eBook licenc füle alatti táblázatban megfelelően látja-e az adott könyvet és a licenc lejárati dátumát. Ha mindent megfelelően lát, de nem nyílnak meg az oldalak, vagy nem látja a licencet, akkor keressen minket elérhetőségeinken! Fontos, hogy egy felhasználó, egy könyvhöz csak egy kódot aktiválhat. Több kód egymás utáni aktiválására nincs lehetőség. Kód aktiválással egyik érvényes, vagy már lejárt korábbi licenc sem hosszabbítható meg, az csak kizárólag új licenc vagy előfizetés vásárlásával történhet.

Offline is tudom használni az eBook online licencet?
Nem. Az eBook online licenc és a Prémium online előfizetés használatához folyamatos internetkapcsolat szükséges.

E-book olvasón tudom használni az eBook online licencet?
Nem. Ilyen eszközökön kiadónk digitális tartalmai nem futnak.

Az eBook online licenc vagy a Prémium online előfizetés használatához kell valamilyen szoftvert vagy applikációt telepítenem?
Nem. Használatukhoz csak internetkapcsolatra és webböngészőre van szükség (javasolt Mozilla Firefox vagy Google Chrome használata).

Betölthetem saját anyagaimat az eBook online licenchez?
Tanárok számára ez a lehetőség biztosított. Lásd az oktatóvideókat itt: https://szega.hu/ebook/hasznalat-kezeles. Minden betölthető extratípusról külön videó készült (kép, képsorozat, PDF, YouTube videó).