E-Book - Gyakori kérdések

 

Nem emlékszem a jelszavamra, mit tegyek?
A Bejelentkezési oldalon kattintson az Elfelejtette a jelszavát? linkre. A regisztrált e-mail címre a rendszer egy automatikus üzenetet küld, a benne található linkre kattintva generálódik egy új jelszó. Ezt egy következő e-mailben fogja megkapni. Ezzel tud belépni felhasználói fiókjába. Az „Adataim” fül alatt ezt követően bármikor megváltoztathatja jelszavát. Ha továbbra sem tud hozzáférni fiókjához, vagy a jelszóemlékeztető e-mail 24 órán belül nem érkezik meg, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nem enged belépni a rendszer a jelszavammal, mi lehet a gond?
Egy e-mail címmel egyszerre csak egy helyen lehet bejelentkezni! Győződjön meg róla, hogy a másik eszközön ahol használta, kilépett-e a felhasználói fiókjából! Törölje a böngésző előzményeit, illetve frissítse az oldalt a Ctrl+F5 billentyűparanccsal!

Olvastam a könyvet, de kilépetett a rendszer, mi lehet a gond?
A rendszer automatikusan kilépteti a felhasználót, ha 10 percig semmilyen aktivitást nem észlel.

Hogyan tudom aktiválni a megvásárolt E-Book licencet?
Sikeres Bankkártya (OTP-online) fizetés után a licenc automatikusan aktiválódik és láthatóvá válik a felhasználói fiók Adataim/E-Book licenc füle alatti táblázatban.

Hol tudom megnézni, hogy mikor jár le a licenc?
A felhasználói Adataim/E-Book licenc füle alatti táblázatban a Licenc vége oszlop jelzi, hogy meddig tudjuk használni jogosultságunkat.

Beléptem, de nem tudom használni az E-Book - Tablet verziót. Mi lehet a gond?
Ön valószínűleg éppen számítógépen vagy laptopon dolgozik. Az E-Book - Tablet verzió azonban csak tableten vagy okostelefonon használható, egyszerre egy eszközön.

Nem tudom használni a digitális kiadványt, pedig regisztráltam, és beírtam a nyomtatott könyvemben talált kódot. Mi lehet a gond?
Ellenőrizze, hogy a felhasználói fiók Adataim/E-Book licenc füle alatti táblázatban látja-e az adott könyvet. Ha látja, de nem nyílnak meg az oldalak, akkor valószínűleg számítógépen vagy laptopon dolgozik. A könyvekben található kóddal csak tableten vagy okostelefonon tudja használni a digitális kiadványt, egyszerre egy eszközön!

Offline is tudom használni az E-book verziókat?
Nem. Az E-Book verziók használatához folyamatos internetkapcsolat szükséges.

E-book olvasón tudom használni az E-Book verziókat?
Nem. Ilyen eszközökön Kiadónk digitális könyvei, tartalmai nem futnak.

Az E-book verziók használatához kell valamilyen szoftvert vagy applikációt telepítenem?
Nem, használatukhoz internetkapcsolatra és web böngészőre van szükség (javasolt Mozilla Firefox vagy Google Chrome használata).