E-Book - Gyakori kérdések

 

Nem emlékszem a jelszavamra, mit tegyek?
A Bejelentkezési oldalon kattintson az Elfelejtette a jelszavát? linkre. A regisztrált e-mail címre a rendszer automatikus üzenetet küld, a benne található linkre kattintva új jelszó generálódik. Ezt egy következő e-mailben fogja megkapni. Ezzel tud belépni felhasználói fiókjába. Az Adataim fül alatt ezt követően bármikor megváltoztathatja jelszavát. Ha továbbra sem tud hozzáférni fiókjához, vagy a jelszóemlékeztető e-mail 24 órán belül nem érkezik meg, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nem enged belépni a rendszer a jelszavammal, mi lehet a gond?
Egy e-mail címmel egyszerre csak egy helyen lehet bejelentkezni. Győződjön meg róla, hogy a másik eszközön, ahol használta, kilépett-e a felhasználói fiókjából! Törölje a böngésző előzményeit, illetve frissítse az oldalt a Ctrl+F5 billentyűparanccsal!

Olvastam a könyvet, de kilépetett a rendszer, mi lehet a gond?
A rendszer automatikusan kilépteti a felhasználót, ha 10 percig semmilyen aktivitást nem észlel. Lépjen be újra!

Hogyan tudom aktiválni a megvásárolt E-Book licencet?
Sikeres bankkártyás (OTP-online) fizetés után a licenc automatikusan aktiválódik, és láthatóvá válik a felhasználói fiók Adataim/E-Book licenc füle alatti táblázatban.

Hol tudom megnézni, hogy mikor jár le a licenc?
A felhasználói fiók Adataim/E-Book licenc füle alatti táblázatban a Licenc vége oszlop jelzi, hogy meddig tudjuk használni jogosultságunkat.

Beléptem, de nem tudom használni az E-Book - Tablet verziót. Mi lehet a gond?
Ön valószínűleg éppen számítógépen vagy laptopon dolgozik. Az E-Book - Tablet verzió azonban csak tableten vagy okostelefonon használható, egyszerre egy eszközön.

Nem tudom használni a digitális kiadványt, pedig regisztráltam, és beírtam a nyomtatott könyvemben talált kódot. Mi lehet a gond?
Ellenőrizze, hogy a felhasználói fiók Adataim/E-Book licenc füle alatti táblázatban látja-e az adott könyvet. Ha látja, de nem nyílnak meg az oldalak, akkor valószínűleg számítógépen vagy laptopon dolgozik. A könyvekben található kóddal csak tableten vagy okostelefonon tudja használni a digitális kiadványt, egyszerre egy eszközön!

Offline is tudom használni az E-book verziókat?
Nem. Az E-Book verziók használatához folyamatos internetkapcsolat szükséges.

E-book olvasón tudom használni az E-Book verziókat?
Nem. Ilyen eszközökön kiadónk digitális könyvei, tartalmai nem futnak.

Az E-book verziók használatához kell valamilyen szoftvert vagy applikációt telepítenem?
Nem. Használatukhoz csak internetkapcsolatra és webböngészőre van szükség (javasolt Mozilla Firefox vagy Google Chrome használata).

Hogyan tölthetem be a saját anyagaimat az E-Book – Tanári verzióba?
Lásd az oktatóvideókat itt: https://szega.hu/ebook/hasznalat-kezeles. Minden betölthető extratípusról külön videó készült (kép, képsorozat, PDF, YouTube videó).