A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet értelmében Ön mint fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás (külön magyarázat) nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, azt kérjük írásban (e-mail vagy postai levél) jelezze. E-mail esetén a feladás időpontja a levelező program által megjelentetett időpont. Postai úton, ajánlott levélként feladott jelzés esetén a postára adás időpontját vesszük figyelembe.


A megrendelt könyveket postai úton vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Felhívjuk figyelmét, hogy a könyvek visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a rendelet értelmében Önt terhelik (más költségek nem terhelik Önt). Utánvéttel vagy portósan küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!


A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően a csomag kibontása után kerül sor a visszaküldött könyv megvizsgálására. Sérülés nélküli könyvek esetén cégünk a visszaérkezést követő 30 napon belül postai úton vagy az Ön által külön megadott bankszámlaszámra visszatéríti a könyvek és a kiszállítás, mint kapcsolt szolgáltatás vételárát.


Kérjük, ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára! Amennyiben egyértelműen a nem rendeltetésszerű használatból eredően sérült (pl. hiányzó lap, bejegyzések, eltépett, szakadt oldalak, meggyűrődött borító) könyveket küld vissza, úgy nem térítjük meg a könyvek és a kiszállítás költségét.