Tanévkezdési információk 2021/2022

 

Tisztelt Intézményvezetők, Kedves Tanárok!

 A 2021/2022-es tanév kezdetén engedjék meg, hogy több fontos változásra felhívjuk a figyelmüket.

Átalakulás az E-Book termékekben. A digitális oktatási rend és a használati tapasztalatok alapján a E-Book elérhetőségek 2021. szeptember 1-vel jelentősen átalakulnak.

Elérhető hozzáférések:

  1. eBook online licenc (1 év vagy 2 év). Az adott könyv digitális tartalmához való online hozzáférést (könyv+kiegészítések) biztosítja, egy időben egy felhasználó számára, folyamatos internetkapcsolat mellett, bármely internet böngészővel rendelkező eszközön. A tartalmak nem tölthetők le.
  2. Prémium online előfizetés (1 év vagy 2 év). A teljes tankönyvkínálat online elérését biztosítja. Egy előfizetéssel minden kiadványunk (a kiegészítésekkel együtt) elérhető, egy időben egy felhasználó számára, folyamatos internetkapcsolat mellett, bármely internet böngészővel rendelkező eszközön. A tartalmak nem tölthetők le.
  3. Nyomtatott könyv + eBook online. Az eBook online eléréséhez a nyomtatott könyvben található egyedi kódot aktiválni kell. Egy felhasználó, egy könyvhöz csak egy kódot aktiválhat. Több kód egymás utáni aktiválására nincs lehetőség. Kód aktiválással egyik érvényes, vagy már lejárt korábbi licenc sem hosszabbítható meg, az csak kizárólag új licenc vagy előfizetés vásárlásával történhet.

Megszűnő hozzáférések:

  1. A COVID-19 időszak alatti ingyenes tartalomelérés megszűnik.
  2. E-Book - Tanári verzió. Aki érvényes E-Book - Tanári verzió-val rendelkezik, a lejáratig az adott könyv eBook online változatának elérésére jogosult. Aki lejárt E-Book - Tanári verzióval rendelkezik, a továbbiakban csak új eBook online licenc vagy Prémium online előfizetés vásárlásával hosszabbíthatja meg hozzáférését. Nyomtatott könyvben található kód aktiválással egyik érvényes vagy már lejárt korábbi licenc sem hosszabbítható meg. Az iskolákkal és szakképzési centrumokkal a COVID alatt lejárt szerződések meghosszabbítása az új feltételek szerint fog megtörténni. A folytonosság biztosítása miatt kérem keressenek bennünket, mindent el fogunk követni, hogy az új szerződések indulásáig folyamatos lehessen a használat.
  3. E-Book - Tablet verzió. Aki érvényes E-Book - Tablet verzió-val rendelkezik, a lejáratig az adott könyv eBook online változatának elérésére jogosult. Aki lejárt E-Book - Tablet verzióval rendelkezik, a továbbiakban csak új eBook online licenc vagy Prémium online előfizetés vásárlásával hosszabbíthatja meg hozzáférését. Nyomtatott könyvben található kód aktiválással egyik érvényes vagy már lejárt korábbi licenc sem hosszabbítható meg. Az E-Book - Tablet verzió kedvezményes hosszabbítási lehetősége megszűnt.
  4. Nyomtatott könyv + E-Book - Tablet verzió. Ez a változat megszűnt. A korábban kiadott és nem felhasznált kódok továbbra is érvényesek, a 4. pontban leírt feltételekkel.

Munkanapló. Több iskola igényét alapul véve jelent meg az idei tanévre új kiadványunk a GS-MN-1 Munkanapló kóddal és címmel. Ezzel a 88 oldalas füzettel a tanműhelyi, illetve szakmai gyakorlati helyen elvégzett feladatok megfelelő dokumentálását és nyomon követhetőségét szeretnénk segíteni. A pontosan vezetett napló egyben segítséget nyújt majd a portfólió összeállításában, illetve az elvégzett feladatok rendszerezésében és így a vizsgára való felkészülésben. A termék csak közvetlen Tőlünk rendelhető, a KELLO rendszerben nem érhető el!


Kérjük támogassák munkánkat és fejlesztéseinket a tankönyvek diákok számára való megrendelésével, eljuttatásával, valamint a digitális tartalmak megvásárlásával és napi használatával!

 

a Szega Books csapata